Többcélú Kistérségi Társulás gyűlése


2009-12-18 21:37:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Többcélú Kistérségi Társulás gyűlése főképe
Ma délután 2 órakor tartotta az idei év utolsó ülését a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a Polgármesteri Hivatal nagytermében. A testület határozatképes volt, az ülést dr. Kovács Zoltán elnök vezette.
A gyűlésen szó esett a társulás 2009. évi háromnegyedéves gazdálkodásáról, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás ez évi költségvetésének módosításáról, valamint a 2010. évi pénzügyi ellenőrzési munkaterv jóváhagyásáról és a költségvetési koncepcióról. Ezt követően döntöttek a 2010. évi átmeneti gazdálkodásról is. Vegyes ügyek keretén belül a közmunka pályázatot és a Csáky L. utcai ingatlan sorsát tárgyalták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-27 14:09:54

Új eljárásrend a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 12:16:25

A járványhelyzet miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vízműnél


ajánlott cikk főképe

2020-09-18 15:46:43

Készül a játszótér a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 21:31:52

Koronavírusos egy óvónő - bezárták az Erzsébetvárosi Óvodát