Détárit máris menesztették a Ferencváros kispadjáról


2012-08-20 14:28:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Détárit máris menesztették a Ferencváros kispadjáról főképe
A Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy Détári Lajos szakmai igazgató közös megegyezéssel távozik a klubtól.
- Détári Lajos a 2011/2012-es szezonban érkezett az FTC-hez, és nagyon nehéz helyzetben tudott segítségére lenni a csapatunknak. A Ferencváros nagyra értékeli a vezetőedző Fradiért tett erőfeszítéseit, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a csapat gyorsabb szakmai fejlődését egy új koncepció tudja biztosítani. Ezért kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy a változás elkerülhetetlen. Megtisztelő volt a magyar labdarúgás egyik élő legendájával együtt dolgozni, a Ferencváros sok sikert kíván Détári Lajosnak a további szakmai karrierjéhez – áll a klub közleményében.
- Csodálatos élmény volt a Ferencvárosnál dolgozni, köszönöm szépen mindenkinek – munkatársaknak, vezetőknek –, akik ezt lehetővé tették, és végig támogattak a munkában. Hálás vagyok a szurkolóknak, hogy mellettünk álltak, és mindig drukkolni fogok a Ferencvárosnak. Sajnos ilyen a futball, de az élet megy tovább. Mindenkinek köszönöm az elmúlt időszakot. A továbbiakban nem szeretnék erről a témáról nyilatkozni – mondta Détári Lajos a Nemzeti Sport Online-nak.
A klub a holnapi napon bemutatja a Ferencváros új vezetőedzőjét, értesülések szerint Hollandiából érkezik az új szakvezető Ricardo Moniz személyében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-06 11:00:52

Ismét nemzetközi sikereket értek el tollaslabdázóink


ajánlott cikk főképe

2019-02-23 12:23:36

100 pont fölé jutott a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 12:52:47

Judo: 28 érem, köztük öt magyar bajnoki cím a hétvége termése


ajánlott cikk főképe

2019-04-05 21:06:42

Hetesek után a Mező a bajnok


PÁPA időjárás