A Nádasdy Trió koncertje a Ferences templomban


2012-08-20 18:59:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Nádasdy Trió koncertje a Ferences templomban főképe
Különleges zene töltötte be tegnap este a város egyik ékszerdobozát, a Ferences templomot. A több alkalomból álló nyári koncertsorozat vendége ezúttal a szombathelyi Nádasdy Trió volt.  A 2009-ben alakult trió hegedű muzsikával örvendeztette meg a pápai közönséget a szinte zsúfolásig telt barokk templomban.
- A trió tagjai baráti társaságból verbuválódtak össze egy közös borozgatás alkalmával. Mindhárman a Savaria Szimfonikus Zenekarban játszanak. A trió tagjai Berki Antal, Fodor Dániel és Tóth Péter. Mára már megjelent egy CD-nk is, amin a repertoárunk hallható. Fellépéseket vállalunk az ország bármely pontján, de jártunk már Ausztriában is hangversenyen. Pápán igaz első alkalommal szerepelünk, de remélem, nem utoljára - mondta Berki Antal hegedűművész.
Végül hozzátette, zenei pályafutása Pápáról indult, hiszen itt született és ide járt zeneiskolába, Nagy Zsuzsa volt a tanára.
Az est során barokk, klasszikus és romantikus zenét hallhatott a zenebarát közönség. A több mint egyórás koncertet a közönség vastapssal jutalmazta.
Az ingyenes hangversenysorozat következő programja szeptember 16-án, 18 órakor lesz, amikor fiatal művészek bibliai témájú, barokk muzsikával szórakoztatják majd a hallgatóságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-11 23:16:19

Egykori repülőszázadok jelvényei a MiG-21-es emlékművön


ajánlott cikk főképe

2019-03-31 15:30:41

Közel száz résztvevő a járási furulyaversenyen az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 13:28:27

Megkezdődött a fakivágás a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2018-12-16 22:36:05

Kulturális bemutató a Petőfiben


PÁPA időjárás