Ismét összefogtak a szülők és a pedagógusok az Erkelben


2012-08-23 13:35:09  | cikk: mo  | 


Ismét összefogtak a szülők és a pedagógusok az Erkelben főképe
Szülők és pedagógusok készültek ma reggel az iskolakezdésre az Erkel iskolában. Ezúttal azonban nem szellemi, hanem fizikai munkával igyekeztek ráhangolódni a szeptemberi iskolakezdésre. Csaknem 15 pedagógus, valamint szülő ragadott kapát és gerelyét, hogy tisztábbá és rendezettebbé varázsolják az intézmény udvarát. Voltak, akik a gazmentesítést végezték, mások pedig összegyűjtötték a gyomnövényeket és rendezték az udvarképet.
Horváthné Somogyi Judit, az Öko-munkacsoport tagja érdeklődésünkre elmondta, minden évben megtörténik az udvarrendezés, tavaly például a takarítási világnap kapcsán toborozták össze a lelkes segítőket, hogy tisztább és rendezettebb környezetben fogadhassák a gyerekeket. Most újra összejöttek, hogy eltávolítsák a nyáron elburjánzott nyomnövényeket az iskola udvaráról. Horváthné Somogyi Judit elmondta, az eddigi akciók során bebizonyosodott, hogy a szülők szívesen részt vesznek a hasonló munkákban. A délelőtti udvarrendezés után szeptemberben tiszta és szép környezet fogadhatja a gyerekeket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-24 19:47:35

Beszámolókat hallgatott meg a tapolcafői testület


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 07:44:09

Liba, bor, színpadi műsor - megkezdődött a Szent Márton-napi Újbor Ünnepe


ajánlott cikk főképe

2018-12-16 22:43:23

Az öröm vasárnapja - három gyertya ég a város adventi koszorúján


ajánlott cikk főképe

2018-09-21 09:18:56

Nyílt nap a Magyar Közútnál


PÁPA időjárás