Csatárt tesztel a Lombard


2012-08-23 17:52:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csatárt tesztel a Lombard főképe
A klub szurkolói honlapja adta hírül, hogy a Lombard Pápa a Kecskemét korábbi támadóját, Sindou Dossót teszteli. Az elefántcsontparti támadó kedd óta szerepel próbajátékon a Bene Ferenc irányította együttesnél. Dosso tavaly nyáron az izraeli Hapoel Rison LeZionhoz került kölcsönbe a Kecskeméttől, négy mérkőzésen lépett pályára, majd súlyosan megsérült, és a szezon túlnyomó részének kihagyása után visszatért Magyarországra, jelenleg Pápán szerepel próbajátékon. A pápai csapatra nagyon ráférne egy gólerős csatár, hiszen az eddig eltelt négy bajnokin mindössze két alkalommal zörgették meg az ellenfél hálóját.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-29 11:45:10

Horváth Dávid aranyérmet nyert az egyesített csapattal


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 16:28:07

Önkormányzati támogatás a sportegyesületeknek


ajánlott cikk főképe

2019-02-22 13:53:27

Korpics Gábor befejezi


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 16:52:50

Jótékonysági Mikulás futás


PÁPA időjárás