Hátrányos helyzetű gyermekek karácsonya


2009-12-19 14:03:23  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Hátrányos helyzetű gyermekek karácsonya főképe
Ma délelőtt 10 órakor kezdődött el a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek karácsonya az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola 3. és 4. a osztályos tanulóinak énekével. Felkészítő tanáraik Kindertné Surányi Lívia és Nemesné Fejes Emília voltak, zongorán Fehér Ferenc kísérte az alsó tagozatosokat. Ezt követően Pápa város alpolgármestere, Áldozó Tamás köszöntötte a meghívottakat:

- Ilyenkor már általában az izgalom jellemző rátok, biztos mindenki kiszámolta, hogy mennyit kell még aludni csütörtök estéig. Én azt számoltam, hogy ötöt, de nem csak ti várjátok izgatottan ezt az ünnepet, az ajándékozást, a gyertyagyújtást, hanem a szüleitek is. Ezt a hangulatot igyekszik megelőlegezni számotokra a mai műsor. Szeretnék boldog karácsonyt és egészségben megélt boldog új esztendőt kívánni nektek!

Az önkormányzat 450 meghívót küldött ki óvódásoknak és általános iskolásoknak a mai napra, azonban az iskolabezárások miatt nem tudott mindenki részt venni a mai rendezvényen. A köszöntő után az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola 2. z osztályos tanulói Ünnepvárás című karácsonyi műsorát láthattuk, felkészítő tanáruk Tavaszi Ildikó közreműködésével. A műsor után Pápa város Önkormányzatának jóvoltából minden részt vevő ajándékcsomagot kapott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-29 21:39:31

Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 21:21:34

A kerek születésnaposokat köszöntötték a nyugdíjasok


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 19:08:50

A Pápai Hús sonkával mond köszönetet az ESZI dolgozóinak


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 08:46:44

Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban