Magyar Kupa: Tapolcán kezd a Lombard Pápa


2012-08-29 11:20:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: Tapolcán kezd a Lombard Pápa főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa második fordulójának sorsolását. Ebben a körben már az NB I-es csapatok is bekapcsolódnak a sorozatba, leszámítva a nemzetközi kupában érdekelt Debrecent, a Videotont és a Budapest Honvédot. A sorsolás területi alapon történt, keleti és nyugati csoportra osztották a résztvevőket, és az is eldőlt, hogy előbbiben egy együttes meccs nélkül továbbjut. Végül a Tiszakanyár SE-nek kedvezett a szerencse, az NB III-as alakulat így játék nélkül került a harmadik fordulóba, a legjobb 32 csapat közé. A Ferencváros és a Haladás révén két NB I-es gárda is összekerült egymással, de érdekes meccsnek ígérkezik a a Nyíregyháza Spartacus és a Kecskeméti TE összecsapása is. A Lombard Pápa a megyei első osztályban szereplő Tapolca ellen kezdi meg a küzdelmeket. A meccseket szeptember 26-án 15.30-tól rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-04 20:11:59

Csapatként nyertek a kosarasok


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 10:18:18

Folytatódnak az utánpótlás teremtornák


ajánlott cikk főképe

2019-03-23 17:58:55

Kritikán aluli teljesítményt mutatott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-05-04 11:15:34

Három alapembere nélkül készül a Perutz


PÁPA időjárás