Karácsony az Ipartestületnél


2009-12-19 14:09:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsony az Ipartestületnél főképe
Ma délelőtt 10 órától tartották a hagyományokhoz híven az Ipartestület székházában a nyugdíjas karácsonyi ünnepélyt, melyre közel negyven főt hívtak meg.
Szabó Tibor elnök és dr. Kovács Zoltán Pápa város polgármestere köszöntötték a megjelenteket és kívántak békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet. Ezt követően Szabó Péter, a Brokernet Holding Zrt. pápai irodavezetője tartott rövid előadást a cégről, majd Horváth Zoltánné népdalokat énekelt.
A program jóízű pörköltevéssel folytatódott, majd délután beszélgetéssel, borozgatással záródott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-23 17:36:26

Grőber Attila a testületi ülésről


ajánlott cikk főképe

2020-09-10 20:08:48

Újabb két pápai fertőzött került zárlat alá


ajánlott cikk főképe

2020-09-14 12:35:53

Szeptember 17-én jelenik meg a megújult Pápa és Vidéke


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 11:09:07

Újabb óvintézkedések az Egyesített Szociális Intézményben