Jó tanuló, jó sportoló díjátadó (frissítve 2009.12.21.)


2009-12-19 19:27:40  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Jó tanuló, jó sportoló díjátadó (frissítve 2009.12.21.) főképe
Ma délután a városi Sportcsarnokban gyűltek össze városunk azon tanulói, sportolói, akik ebben az esztendőben tanulmányi vagy sporttéren kiemelkedőt vittek véghez. Az összejövetel a Weöres Sándor Általános Iskola tanulóinak műsorával indult, a bemutatót követően Pápa város polgármestere, dr. Kovács Zoltán mondott köszönetet a közel 300 díjazottnak és felkészítőiknek.

- Polgármesterként az év során vannak nehéz és örömteli pillanatok. Az utóbbiak közé tartozik az ilyen találkozás, amikor közel 300 fiatal csillogó szemébe tekinthetek, ez egy rendkívül örömteli polgármesteri feladat. Azokat köszöntjük ma, akik az év során sok száz hasonló korú tanulóval, sportolóval mérték össze tudásukat, megmérettettek és jól szerepeltek, kitartásuk eredménye, hogy ma itt lehetnek a Sportcsarnokban. Egykoron még befértünk a 97 férőhelyes Polgármesteri Hivatalba is, ma már több százan részesülnek elismerésben. Köszönetet szeretnék mondani az oktatási, nevelési intézményekben folyó oktatómunkáért, a sportegyesületekben és az iskolákban folyó testnevelési és sporttevékenységért.

A díjazottak könyvutalványt és sportévkönyvet kaptak munkájuk elismeréséül. A polgármester beszédében a szülőknek is köszönetet mondott, akik anyagi és erkölcsi segítsége nélkül nem születhettek volna meg ezek az eredmények.

Frissítés: A teljes lista itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 12:41:50

Dr. Áldozó Tamás: Szeretném felhívni a figyelmet a józan, felelősségteljes magatartásra


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 13:51:14

Tudásalapozó Tanoda indul Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély