Karácsonyi hangverseny a református templomban


2009-12-19 19:58:43  | cikk: Tóth Tamara  | 


Ma délután 16 órakor karácsonyi hangversenyt adott az Erkel Ferenc Ének-zenei Általános Iskola a református templomban, mely a nagyon rossz idő ellenére is megtelt. A hangverseny a Minikórus műsorával kezdődött, őket a 4. z osztályos tanulók zenekarral közös műsora követte. Csákvári Dalma 8. z osztályos tanuló verse után a Nem Tagozatos Kórus előadása következett. Ezt követően a Tagozatos Nagykórus lépett a dobogóra, majd Mezei Lilla 8. z osztályos tanuló karácsonyi prózáját hallhattuk. Őt az Erkel Kórus műsorszáma követte és végül a Nótafa-fiúkórus és az Éneklő Szülők Karának közös előadásával fejeződött be a karácsonyi hangverseny.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet