Karácsonyi műsor a Nagytemplomban


2009-12-20 11:30:18  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Nagytemplomban főképe
Tizenegyedik alkalommal tartott karácsonyi ünnepséget a pápai Nagytemplomban a Katolikus Általános Iskola. Az intézmény tanulói e hagyományos műsorral teremtettek ünnepi hangulatot tegnap délután. 
- Ilyenkor a volt és jelenlegi tanárok, tanulóink és szüleik, nagyszüleik tisztelnek meg minket. A műsort – énekekből és versekből készített összeállítást - diákjaink adják- mondta el Gombásiné Takács Gyöngyi igazgató.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet