Véget értek a Történelmi Napok


2009-08-17 16:46:17  | cikk:  | 


Vasárnap este 21 órakor Veszpréminé Turcsányi Valéria, a JMK igazgatója és a „jeles pápai ifjak”, Jókai, Orlay és Petőfi elbúcsúztak a pápaiaktól és ezzel ünnepélyesen véget értek a Pápai Történelmi Napok. Dr. Kovács Zoltán, Pápa város polgármestere átadta a huszár portré festőverseny díjait. A zsűri elnöke hagyományosan Borbély Lajos volt és az első helyezett is „hagyományosan” Mező Lászlóné, a tavalyi győztes volt. Szarka Gyula A bor és a lányka című koncertjével fejeződött be hivatalosan a rendezvénysorozat.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet