A betlehemi békeláng gyújtotta meg a negyedik gyertyát


2009-12-20 12:20:00  | cikk: mo  | 


A betlehemi békeláng gyújtotta meg a negyedik gyertyát főképe
Elérkeztünk advent negyedik vasárnapjához. A hólepte Kossuth utcán aranyvasárnap a városi koszorú negyedik lángját dr. Vörös Ibolya önkormányzati képviselő gyújtotta meg. A Gróf Esterházy Kórház főigazgatója a betlehemi békelánggal gyújtotta meg a negyedik gyertyát, amelyet civilekkel kiegészülve a Szent László Kolping Család Egyesület hozott Pápára.

A mai adventi programot a Jókai Mór Művelődési Központ állította össze Gyertyafény, szép remény címmel. A hideg időjárás miatt azonban Pápa Város Fúvószenekara és a borsosgyőri Kölyök Klub technikai okokra hivatkozva nem vállalták a fellépést. Így a színpadi műsort a Pápai Musical Stúdió indította, melynek tagjai karácsonyi dallamokat szólaltattak meg. Összeállításuk után a jelenlévők is birtokba vehették a színpadot egy rövid vers vagy dal erejéig. A lehetőséget városunk polgármestere, dr. Kovács Zoltán és egy kisfiú ki is használta. Mindketten kedvenc karácsonyi versüket szavalták el a megjelenteknek.
A Tiéd a színpadot a Honvéd Bajtársi Egyesület Vidám Nagyik Kórusa összeállítása követte, majd a Megafon Zenei Egyesület lépett fel.

A programsorozat keretében hétfőn, kedden és szerdán további egyesületek és klubok mutatkoznak be a Kossuth utcán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 11:39:32

A nőket köszöntötte az MSZP Pápa és Környéke Szervezete


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 12:47:48

Példaértékű összefogásból új játékok a tapolcafői óvodában


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:46:27

Női vezetők a szervezetben