Folytatódik a kemény tél


2009-12-20 12:26:12  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Folytatódik a kemény tél főképe
A Közútkezelő tájékoztatása szerint nincs elzárt település, minden faluba el lehet jutni, ha nehezen is, a mellékutak havasak és az erős szél építhet akadályokat. Éppen ezért éjjel-nappal 16 hókotró járja folyamatosan az utakat.

Gyarmat és Takácsi között a 83-as főúton, több helyen hóátfúvás nehezíti a közlekedést.

A Pápa Városi Rendőrkapitányság illetékességi területén baleset nem történt az elmúlt 24 órában. Útlezárásokra sem készülnek, amíg újabb csapadék nem nehezíti a közlekedést.

Az Országos Meteorológia Szolgálat figyelmeztető előrejelzése Magyarország területére 2009. december 21. hétfő éjfélig: Kora estig a Dunántúlon és a középső országrészben a többfelé erős északnyugati szelet viharos (55-70 km/h) lökések kísérhetik. A szél az említett területek, vastag hótakaróval borított részein hófúvást
okoz.

Vasárnap éjszaka, hétfőn hajnalban az országban több helyen -15 °C alatt alakulhat a minimum hőmérséklet. Vasárnap az egész országban, az ország keleti felében több helyen -10 °C körül, vagy az alatt valószínű a napi középhőmérséklet. Vasárnap éjszaka néhol zúzmarás köd képződhet.

Forrás: www.met.hu

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-30 20:45:31

Barokk élmények, vizes kalandok - újra nyitva a kastély és a strand


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 16:46:31

Lemondta előadásait a JMSZK


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 22:50:30

Harsonakvartett a meglepetés koncerten