Még osztják a vadpörköltet a piacon


2009-12-21 14:42:33  | cikk: mo  | 


Még osztják a vadpörköltet a piacon főképe
Még holnap is osztanak vadpörköltet a piactéren a rászorulók részére. A vadételosztás a pétfürdői Nitrogénművek és a pápai önkormányzat közös együttműködése révén a Nátus konyha segítségével valósulhatott meg.

Bige László, a Bige Holding csoport vezetője jóvoltából indult el az a kezdeményezés, melynek keretében Magyarországon 5 városban vadhúsból készült ételosztással segítik a hajléktalanokat és a rászorulókat. Az ünnepek előtt Balatonfüreden, Várpalotán, Nyíregyházán, Szolnokon és Pápán osztanak vadételt. Városunkban a meleg vadpörköltet a Nátus konyha és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat gondozói osztják a hátrányos helyzetben élők részére.
Ma voltak a legtöbben, Oláh Márta, a Gondozási Központ tájékoztatása szerint több mint százan álltak sorba az ingyenes ételosztásnál. A tervezett napi 500 adag étel néhány óra alatt minden nap elfogyott.

Ételosztás még holnap is lesz, délután 13 órától a piactéren meríthetnek a rászorulók a kondérból, természetesen ingyen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-01 09:45:58

Egyházi Andrea: Minden intézményünk készen áll az érettségi vizsgák szabályos és biztonságos megtartására


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 18:15:27

Jelenetfelvétel az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:17:15

Ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére Tapolcafőn