Karácsony a Barát utcai Idősek Otthonában


2009-12-21 18:19:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsony a Barát utcai Idősek Otthonában főképe
Ma délelőtt fél 10-től tartották a Barát utcai Idősek Otthonában a karácsonyi ünnepséget. Először a férfi részlegen, ahol tizenhét fő vett részt, majd fél 11-től a nőknél, ahol harminckét idős hölgy hallgatta a gondozók által összeállított megható karácsonyi műsort. A közös éneklés sem maradhatott ki a programból, felcsendült néhány jól ismert dal, mint például a Pásztorok, pásztorok vagy a Mennyből az angyal. Ezt követően az intézményvezető, Csőréné Pőr Eszter szólt a lakókhoz, aki boldog karácsonyt és sikeres, egészséges újévet kívánt mindenkinek, majd az ajándékok átadása következett.
A délelőtt kötetlen beszélgetéssel, énekléssel és süteményezéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet