Idősebbek is elkezdhetik - Számítógépes oktatás a könyvtárban


2012-10-04 14:57:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Idősebbek is elkezdhetik - Számítógépes oktatás a könyvtárban főképe
Számítógépes „Bölcs világ”, az Idősebbek is elkezdhetik: a számítógép és az internet használata lépésekben címmel egy négy órás számítógépes képzést tartottak az Országos Könyvári Napok pápai programjainak keretein belül a Jókai Mór Városi Könyvtárban. A négy résztvevő nyugdíjas részletesen megismerkedett a komputer és az internet varázslatos világával Polovitzerné Antal Mónika informatikus-könyvtáros segítségével. A foglalkozás vezetője érdeklődésünkre elmondta, a jelenlévők a legalapvetőbb feladatokat sajátítják el a tanfolyamon, a számítógép bekapcsolásától a Windows 7 operációs rendszeren át egészen az internetes böngészésig. A könyvtáros hozzátette, a hallgatók nagyon lelkesen próbálták a modern technika csínját-bínját elsajátítani, a hallgatók közül szinte mindenki használja a számítógépet.
Végül Polovitzerné Antal Mónika elmondta, nem titkolt szándékuk a jövőben is hasonló jellegű számítógépes tanfolyamot szervezni az idősebbek számára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 18:15:17

Nagy Zsolt főtörzsőrmestert választották az év tűzoltójának


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 19:34:40

Megkezdték a képviselők a textil arcmaszkok kihordását a városban


ajánlott cikk főképe

2020-01-30 15:32:19

Kidöntötték a támfalat