Megyei teremlabdarúgó döntő – A Petőfi csapata dobogóra állhatott


2009-12-22 16:53:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Megyei teremlabdarúgó döntő – A Petőfi csapata dobogóra állhatott főképe
December elején a Sportcsarnokban rendezték az idei városi középiskolás teremlabdarúgó diákolimpiát. A tornán mind az 5 pápai iskola képviseltette magát, a verseny tétje pedig a megyei döntőn való részvétel volt. A futsal szabályrendszerű kupán a Petőfi Sándor Gimnázium csapata veretlenül hozta le a mérkőzéseit, így ők képviselték városunkat a december 19-ei megyei döntőn. A tét, a békéscsabai országos finálén való részvétel volt. A csapat azóta már hazatért a tornáról, a részletekről Koncz János, a Petőfi testnevelője számolt be.

- Balatonalmádi, Várpalota, Ajka egy-egy, míg Veszprém két csapattal vett részt a tornán. Az együtteseket két hármas csoportra osztották, ahonnan az első kettő jutott tovább, de vitte magával a másik továbbjutó elleni eredményét. Ez azt jelentette, hogy a másik csoport első kettőjével is játszottunk. Végül két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyet sikerült megszereznünk, a megyei döntőt a veszprémi utánpótlásokból álló Vetési Albert Gimnázium nyerte, tegyük hozzá teljesen megérdemelten, nagyon összeszokottan, nagyon gyorsan és eredményesen játszották az egyérintős játékot. Azért vagyunk kicsit szomorúak, mert abban a két alakulatban, akik megelőztek minket két olyan játékos is volt, akik felnőtt, profi szerződéssel rendelkeznek. Hétfőtől már nem is játszhattak volna a megyei döntőn, mivel számukra megkezdődik az NB I-es tavaszra való felkészülés. Kicsit csalódott vagyok a helyezéssel, a második pozíció kis szerencsével meglehetett volna, de egyelőre ez a realitás, jövőre újra megpróbálunk minél tovább jutni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta