Ajándék a rászorulóknak


2009-12-22 22:13:17  | cikk: Tóth Tamara  | 


Immár második éve, hogy karácsony alkalmából ajándékcsomagokat osztott a rászorulóknak, a szegény családoknak ma délután 14 órától a Városháza B épületének nagytermében a Vöröskereszt Pápai Szervezete.
Szakály Mónika, a helyi szervezet vezetője elmondta, idén nagyobb az igény és kevesebb a támogató, ennek ellenére 80 csomagot tudtak összeállítani tartós élelmiszerből, cukorból, lisztből, édességekből, és az ünnepre való tekintettel minden csomagba került szaloncukor is.
- A mai nap folyamán a Balla Róbert Téri Általános iskolában és a Családok Átmeneti Otthonában fogunk még ajándékokat osztani. A mostani gazdasági helyzetben mindenki rászoruló egy szinten, de a tavalyi évhez képest - félretéve a büszkeségüket - többen jöttek el és kértek.
A Pápai Református Gimnázium és Kollégium a bázisiskolája a Vöröskereszt Pápai Szervezetének és az önkéntes tanulók, akik segítettek az ajándékcsomagok gyűjtésénél is családias légkört és hangulatot varázsolva egy verses-zenés műsorral is kedveskedtek a megjelenteknek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 16:12:18

Lada Nivát kaptak a közterület-felügyelők


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 20:24:26

Gázcsere telep, Téglagyári út, Schwenczel rét - Megy a munka mindhárom helyen


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 20:52:51

Kiszámolós