Karácsony az Árok utcai Otthonházban


2009-12-22 22:22:30  | cikk: Babos Petra  | 


Kedd délelőtt 10 órától tartották az Időskorúak Gondozóházában és az Idősek Klubjában, az Árok utcában a karácsonyi műsort. A szép számban megjelenteket dr. Vörös Ibolya önkormányzati képviselő (egy karácsonyi verssel) és Stengerné Borbély Valéria részlegvezető köszöntötte, majd az Idősek Klubjának betlehemes produkciója következett, ahonnét a közös éneklés sem maradhatott el.
A délelőtt kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet