A Szegfű Klub év végi rendezvénye


2009-12-29 15:05:24  | cikk: Tóth Tamara  | 


Hétfőn este 17 órakor a Pedagógus Művelődési Házban kezdődött  a Szegfű Klub év végi záró rendezvénye egy kicsit még a Karácsony, de egy kicsit már a Szilveszter hangulatában.  Kövér József, a Klub elnöke köszöntőjében elmondta: a szeretet a legfontosabb, a Karácsony, van, akinek a szeretet ünnepe, van, akinek Jézus születésének ünnepe.
– November hónapban 14 fő csatlakozott hozzánk, továbbá a Pápa és Vidéke Honvéd Bajtársi Klubbal együttműködési megállapodást kötöttünk, így tőlük is 6 főt vendégül látunk a mai rendezvényünkön. Tehát egy kicsit hagyományosak is vagyunk, de frissülünk is. Azt gondolom, hogy sikeres évet zártunk rendezvényeink terén. Jövő évre vonatkozóan tervben van a város által elnyert Európai Uniós pályázatokról szóló tájékoztató, meghívott vendégünk lesz Pál Béla, dr. Kovács Zoltán és  Gőgös Zoltán is - értékelte az évet az elnök. 
Puskásné Tófeji Valéria is köszöntötte a szép számban megjelenteket, beszélt egy kicsit a békességről, annak hiányáról, miközben visszaidézte az ünnepi pillanatokat. A jó hangulatról Gosztola István gondoskodott, aki a magyar nyelv kifacsarásával különböző  poénokkal nevettette meg a közönséget, majd a Pápai Musical Stúdió előadásában az 50-es, 60-as évek táncdalait hallhatta a közönség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 17:15:45

Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 19:43:43

Matisse után Dürer-kiállítás az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-06-21 19:33:40

Sikeres volt a nemzetközi kutyakiállítás