Nagyarányú balatonfüredi győzelem a Lombard II felett


2012-11-04 11:21:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagyarányú balatonfüredi győzelem a Lombard II felett főképe
Az NB III-as mezőny legjobb játékosállományával és legjobb körülményeivel rendelkező Balatonfüred ellen lépett pályára a Lombard II. Ismét sok fiatal kapott lehetőséget a vendégeknél, az éllovas ellen visszajátszók nélkül a pápaiak jól kezdték a mérkőzést. Szervezetten játszottak, de az ellentámadásaikban nem volt átütő erő. A félidő végén elég volt egy ötperces, teljes összeomlás és a hazaiak fordultak háromgólos előnnyel, Boromissza Dániel, Kovács Gábor és Boromissza Gábor is betalált. Az első játékrészben megszerzett előnyt kettővel növelte a hazai csapat a második félidőben és simává tette a mérkőzést, 5-0 lett a végeredmény.

Balatonfüred – Lombard II 5 - 0 (3 - 0) Gsz.: Boromissza D., Boromissza G. 2, Kovács G. 2

Nagy Mihály: Kifejezetten jól néztünk ki 37 percig, utána viszont öt perc alatt összecsuklott a belső védekezésünk. Nem bántom a gyerekeket, mert minden tőlük telhetőt megtettek. Ennek ellenére kapitális hibákkal megadtuk a lehetőséget ellenfelünknek, hogy kivégezzen minket.

Lombard II Pápa: Nacsa – Enyingi, Németh, Tóth (kovács), Molnár (Baldauf) – Horváth T., Somogyi, Grőber – Ughy (Bolla), Simon, Páli

A csapat november 11-én 13:30-től hazai pályán az Újbuda ellen búcsúzik az őszi küzdelmektől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-05 10:11:44

Beismerte bűnösségét az aranytömbökkel csaló férfi


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 20:44:50

Három arany az úszóknál


ajánlott cikk főképe

2019-12-08 18:02:39

Jótékony mikulásfutást rendeztek


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 17:15:31

100 pont fölé jutva nyert a Concordia Motax KC Pápa


PÁPA időjárás