Sakk: IX. Kapuvári Király Kupa


2012-11-04 20:41:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: IX. Kapuvári Király Kupa főképe
A Pápai SE sakk szakosztálya idén negyedik alkalommal vett részt a Kapuvár Király-kupán, melyet már kilencedszer rendeztek meg. A 100 indulót felvonultató versenyen egy óvódás, egy felnőtt és három gyerekcsoport volt, a pápaiak kilenc gyerek-, és egy felnőtt versenyzővel képviseltették magukat, és a jó eredmények nem is maradtak el. 8.5 ponttal aranyérmes lett - és kupát is kapott – a Szent István Katolikus Iskola 2004-es születésű tanulója, Varga Dániel, ezüstérem került Czemmel Viktória (Tarczy), Hamzáné Gyimesi Andrea nyakába, valamint a PSE Czemmel Viktória, Varga Dániel, Margl Roland, Hamza Gábor összetételű gyerekcsapata is a dobogó második fokára állhatott fel. Tardos Luca (Tarczy) és Varga Barbara (Szent István) pedig harmadik helyen zárt. A pápai sakkozók legközelebb november 17-én az általános iskolás csapatbajnokságra utaznak, a későbbi tervek között szombathelyi és ajkai versenyre szerepel – tájékoztatta hírportálunkat Kiss Csaba, a Pápai SE sakk szakosztályvezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 15:41:10

Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC