A Pannónia Power SE Las Vegasban – 1. rész


2012-11-06 17:58:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Pannónia Power SE Las Vegasban – 1. rész főképe
Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pannónia Power SE az egyesület fennállásának eddigi legnagyobb megmérettetésén vesz részt. Két fekvenyomójuk november 3-án Las Vegasba utazott, hogy sikeresen szerepeljen a sportág legrangosabb versenyén. Farkas Tamás az egyesület elnöke és edzője két rutinos versenyzőjével, Horváthné Balogh Piroskával és Nagy Ritával utazott el a Las Vegas-i erőemelő-világbajnokságra. Az egyesület vezetője indulás előtt így nyilatkozott hírportálunknak.
- Mindkét versenyzőnknek többet kell teljesítenie, mint eddig valaha. Óriási taktikai csata folyik egy-egy ilyen versenyen, ezért ha kevesebb is elég lesz a győzelemhez, akkor pusztán hiúságból nem kockázatunk feleslegesen. Hosszú, 10-15 éves munka eredménye lesz az amerikai versenyen való részvételünk. Szeretnénk, ha ezt a sikerünket, hogy eljutunk Las Vegasba, magukénak éreznék mindazok, akik szurkoltak nekünk, edzettek velünk, figyelemmel kísérték eddigi tevékenységünket, és főleg azok is, akik támogattak minket. Továbbá szeretnénk, ha a városban és az országban mindenki magáénak is tulajdonítaná ezt a sikert. Az olimpián is megmutatkozott, hogy a magyar sportolók akkor is kiváló teljesítményre képesek, ha sokkal kevesebb támogatásból készülnek fel, mint azok, akikkel felveszik a versenyt
Farkas Tamás a közösségi portálon számolt be a nagy utazás első napjáról.
- Eddig jók vagyunk! Bemérlegeltünk a súlycsoportba, pont úgy, ahogy terveztük. Helyi idő szerint 9-kor kezdődik a verseny. Mi valamikor az elején leszünk! Szurkoljatok!

A verseny élőben a www.unation.com/xtremepowertv linken követhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon