Sekour egy mérkőzést kénytelen kihagyni


2012-11-06 18:50:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sekour egy mérkőzést kénytelen kihagyni főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén a Haladás ellen két sárga lapját követően kiállított Youssef Sekour egy bajnoki mérkőzésről szóló eltiltást kapott. Sekour előbb a 42. percben Keneseivel szemben szabálytalankodott, majd a 60. percben Radót rúgta fel. A döntés értelmében a középpályás nem játszhat a pénteki, Siófok elleni bajnokin. Sekour mellett a színes lapok miatt pénzbüntetést szabtak ki a Lombard Pápára, ennek összege 42 000 forint.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott