Teremtorna Pécsett Lombard részvétellel


2009-12-30 08:08:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az ifjabb Dárdai Pál által rendezett pécsi teremtornára idén hat csapat fogadta el a meghívást. A IV. Arany Ászok Kupán a Lombard Pápa a Metro csoportban egy vereséggel és egy döntetlennel zárta a csoportmeccseket. A szerényebb eredmények ellenére egy díjat – megosztva ugyan – de bezsebeltek a mieink, Venczel Balázs ugyanis 5 találattal a pécsi Lovrencsics Gergővel karöltve a torna gólkirályi címét érdemelte ki.

Eredmények:

Gienger csoport: Kozármisleny–Kaposvár 3–1, Kozármisleny - Lancast-Hungary 4–3, Kaposvár–Lancast-Hungary 6–1

Metro-csoport: PMFC–Lombard Pápa 2–1, Lombard Pápa–REAC 1–1, PMFC–REAC 4–4

Elődöntő: Kozármisleny–REAC 6–5, PMFC–Kaposvár 6–0

Bronzmérkőzés: Kaposvár–REAC 6–5

Döntő: PMFC–Kozármisleny 2–1

Különdíjak: Legjobb kapus: Sólyom Csaba (PMFC). Legjobb védő: Finta Zoltán (Kozármisleny). Legjobb mezőnyjátékos: Bőle Lukács (Kaposvár). Gólkirály: Lovrencsics Gergő (PMFC) és Venczel Balázs (Lombard Pápa) 5–5 gól. Legjobb edző: Bene Ferenc (Kozármisleny). Közönségdíj: Kovacsevics Árpád (Lancast Hungary)

Az 5. helyért vívott mérkőzésen kiütéses, 9-2-es győzelmet arattak Véber György fiai a Lancast Hungary csapata felett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 10:36:53

Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert