Súlyos közlekedési baleset Pápa és Nagygyimót között


2012-11-07 11:48:09  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Súlyos közlekedési baleset Pápa és Nagygyimót között főképe
Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idős kerékpáros hölgy, aki ma délelőtt egy nyergesvontatóval ütközött a Pápa-Nagygyimót közötti útszakaszon. A Pápai Rendőrkapitányságra 9 óra 35 perckor érkezett a bejelentés a balesetről. A helyszínelés befejezése után Bauer Tibor rendőr százados, a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztály vezetője tájékoztatta hírportálunkat. A százados elmondta, a 67 éves hölgy kerékpárral közlekedett Pápa irányából Nagygyimót felé, a Hódoska majorhoz vezető leágazó utáni szakaszon eddig ismeretlen és érthetetlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, ahol Gyimót felől egy nyergesvontató közlekedett Pápa felé. A teherautó sofőrje próbált kitérni a felé haladó biciklis elől, járművét a jobb oldali árok felé kormányozta, de az ütközést nem tudta elkerülni. A nyergesvontató az árkon áthajtva a repceföldön felborult, murva rakománya kiszóródott a szántóföldön, a gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett, a járműben pedig súlyos károk keletkeztek. A kerékpáros hölgyet súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállította a mentőhelikopter a győri kórházba. A nyergesvontató vezetőjét a pápai kórház baleseti osztályán ápolják. Bauer Tibor elmondta, a baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja, a helyszínelést 11 órára befejezték, azóta az út teljes szélességében ismét járható.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-04-03 17:54:45

Zsákutca lett a Fenyves utcából


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 11:43:16

Új termékek a Pápai Hústól - Vegán Pápai Ízek


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 17:54:02

Ünnepeljük együtt a ballagó diákokat!