A Fő téren lesz az adventi programsorozat


2012-11-07 18:27:07  | cikk: mo  | 


A Fő téren lesz az adventi programsorozat főképe
Decemberre egy nagyobb, összefüggő területet vehetnek birtokba a pápaiak a Fő téren – jelentette be dr. Áldozó Tamás ma délután. A polgármester elmondta, a birtokbavétel egyben az adventi vásár megrendezésével is együtt jár. A Pápa Város Önkormányzata által szervezett adventi programsorozatnak ezúttal a Nagytemplom és a kastély közötti terület, illetve a tér nyugati oldala adhat otthont. Áldozó Tamás hangsúlyozta, az adventi készülődés minden momentuma a Fő térre kerül: itt lesz az adventi koszorú, a színpad, a betlehem, a város karácsonyfája, a programok és a vásár is. A polgármester megjegyezte, 10-15 faház kihelyezését tervezik az adventi időszakban, mindent úgy kívánnak elrendezni a téren, hogy a közlekedést semmi ne zavarja, hiszen a cél az, hogy a pápaiak birtokba vegyék a tér ezen részét, használják azt, s közben álljanak meg egy pillanatra az adventi programok mellett. 
A karácsonyi vásár kapcsán Áldozó Tamás tájékoztatott, a más városokban tapasztalt vásári hangulatot kívánják adaptálni a pápai arculatra. A vásár a schwetzingenihez hasonló lesz, vagyis itt nem tömegcikkeket tud majd vásárolni az érdeklődő, hanem apró ajándékokat. A városvezető leszögezte, helyi termékeket, például kézműves cikkeket árusító eladókat szeretnének invitálni a pápai vásárra.
Az adventi programok tekintetében Áldozó Tamás elmondta, akárcsak tavaly, idén is szeretnék, ha minél többen fellépnének adventi műsorukkal. Legyen az óvodai csoport, diákcsapat vagy éppen civil szervezet, mindenkinek biztosítják a bemutatkozási lehetőséget, amennyiben karácsonyi, vagy adventi műsorral kívánja színesíteni a programsorozatot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 17:21:58

Fertőtlenítik a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 16:46:31

Lemondta előadásait a JMSZK


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 08:46:44

Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban