Egy döntetlen egy vereség utánpótláscsapataink mai mérlege


2012-11-07 21:47:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy döntetlen egy vereség utánpótláscsapataink mai mérlege főképe
Két nehéznek ígérkező mérkőzésen lépett pályára a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-17-es és U-19-es gárdája, az ellenfél Mosonmagyaróvár fiataljai voltak. Jevgenyij Baranov gárdája a forduló előtt a 11. helyről várta a kezdő sípszót, a vendégek a 14. pozícióban szerénykedtek. A mérkőzés nem úgy indult, ahogy azt a hazaiak elképzelték, fél óra játék után ugyanis már három góllal vezettek az óváriak. A szünetben a hazaiak mesterének hármat is kellett cserélnie, majd később még kettőt, így a második félidőben 30 perc alatt további öt alkalommal mattolták Horváth kapust, 0-8 lett a végeredmény. Javítási lehetőség a mieinknek jövő héten Sopronban kínálkozik.

PELC U-19 – Futura Mosonmagyaróvár 0-8 (0-3) Gsz.: Kónya 3, Herczeg 2, Schmatovich, Varga 2

PELC U-19: Horváth – Bolla (’46 Szalma), Varga, Ughy, Böröczky (’76 Huszti) – Horváth P. (’52 Kovács), Kálmán, Károly (’46 Réthi), Balogh (’46 Bóka) – Szabatin, Budavári (’46 Óbermayer)

Kálmán István U-17-es csapata az elmúlt hetekben kisebb hullámvölgyben van, hiszen legutóbb a 7. fordulóban tudtak nyerni, azóta három vereség és két döntetlen a pápaiak mérlege. A mai játéknapon azzal a mosonmagyaróvári gárdával meccseltek, mely ebben a bajnokságban mindössze egy alkalommal talált legyőzőre, és a tabella harmadik helyét foglalta el. Hazai szempontból jól a meccs, hiszen a 26. percben Újvári kapus a 16-oson kívül szabálytalankodott Gyenge Dáviddal szemben, amiért a játékvezető kiállította. A szabadrúgást Katona tekerte a kapuba 1-0. A 32. percben büntetőből egyenlítettek a vendégek, ekkor Darázs volt eredményes 1-1. A szünetet követően a második félidő 41. másodpercében ismét vezetett a vendég együttes, ekkor Kobl jobb oldalról kilőtte a hosszú felsőt 1-2. A 62. percben mintaszerű kontratámadást vezetett a hazai csapat a bal oldalon, az alapvonalról visszapasszolt labdát Gyenge Dávid 16 méterről ballal a bal alsóba lőtte 2-2. Az egyenlítés után nagy mezőnyfölényben játszott a pápai csapat, de az üres kapura is kihagyták a lehetőségeiket, így maradt a döntetlen.

PELC U-17 – Futura Mosonmagyaróvár 2-2 (1-1) Gsz.: Katona, Gyenge ill. Darázs, Kobl

PELC U-17: Horváth – Kálmán, Katona, Badics, Stenczel – Kalmár, Raksányi, Gyenge, Burka (’66 Adorján) – Cseke (’46 Ihász), Szász

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is