Cintányéros cudar világ… avagy előszilveszteri gálaest


2009-12-30 08:13:15  | cikk: Babos Petra  | 


A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadásban láthatták a könnyedebb műfaj szerelmesei az előszilveszteri Musical operett gálaestet a Jókai Mór Művelődési Központ előadótermében december 29-én 15 és 19 órai kezdettel. A neves fellépők között ott volt Fonyó Barbara, Teremi Trixi, Bozsó József, Nyári Zoltán, Straub Dezső és Keresztes Ildikó is. Détár Enikő betegsége miatt nem léphetett fel rajongói előtt. A több mint kétórás vidám, zenés produkció során musicalekből hallhattak részleteket a zsúfolásig megtelt színházterem fiatal és idősebb érdeklődői, s természetesen a jól ismert operett dallamok is felcsendültek.
A jó hangulatú előadás során a közönség is együtt énekelte az örökzöld slágereket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet