Őszi dekorációkat készítettek a katolikus iskolások


2012-11-09 17:47:05  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Őszi dekorációkat készítettek a katolikus iskolások főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola negyedévente szervez az alsósok és szüleik számára, a különböző évszakokhoz kötődően kézműves alkotóházat. Így történt ez ma délután is az intézmény Török Bálint utcai épületében, ahol a gyerekek őszi termésekből készítettek ötletesebbnél ötletesebb díszeket otthonaik csinosítására. Szabóné Rózsa Ildikó, a magyar munkaközösség vezetője, a 4. b osztályfőnöke hírportálunk érdeklődésére elmondta, az iskolában már hagyomány a kézműves játszóház.
- Intézményünk rendkívül jó kapcsolatot ápol a szülőkkel, mindig igyekszünk közös programokat biztosítani számukra. Ennek egyik alkalma a kézműves alkotóház, ahol a gyermek és a szülő együtt barkácsolhat az ősz jegyében. Örömmel mondhatom el, hogy nagyon sok szülő, nagyszülő és testvér tartott ma velünk ezen a jó hangulatú délutánon. A mai napon elsősorban ablak-és ajtódíszeket, gyertyatartót, madáretetőt és egyéb apró díszeket készítettünk. Aki a lázas munka hevében megéhezett vagy megszomjazott, finom sütit majszolhatott forró teával vagy üdítővel.
A soron következő alkotóházat a tél jegyében rendezik majd.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:45:36

Ismét közlekedik a városnéző kisvonat


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 17:42:25

Színes programok a munkácsys Erzsébet táborban