Újbuda ellen búcsúzik az ősztől a Lombard II


2012-11-10 19:47:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újbuda ellen búcsúzik az ősztől a Lombard II főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság utolsó őszi fordulójában a Lombard II a tabella hatodik helyén álló Újbuda ellen igyekszik méltóképpen búcsúzni a szezontól. A mieink neve mellé ugyanis legutóbbi hét mérkőzésükön mindössze két pont került, a gárda két döntetlen mellett öt alkalommal is vesztesen hagyta el a pályát. A hullámvölgy remélhetőleg a vasárnap 13:30-kor kezdődő bajnokin megtörik, bár Nagy Mihály – többek között – a keddi Ligakupa mérkőzés miatt kevés játékossal számolhat.

Nagy Mihály
: Egy stílusos, jó futballt játszó csapatot fogadunk, nehéz ellenfél lesz. Szeretnénk javítani a szezon végére, de nem lesz egyszerű, mert nagyon kevesen vagyunk, és nem tudom, hogy kikre számíthatok.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-31 16:56:22

Esztendőzáró futóverseny


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 21:54:42

14 érmet szereztek a lovasok


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:14:22

Nyertek a serdülők


PÁPA időjárás