Fő téri járda - folyamatosan növekszik a burkolt felület


2012-11-11 12:07:20  | cikk: HuHa  | 


Fő téri járda - folyamatosan növekszik a burkolt felület főképe
Két új raszter – a 7-es és 8-as számú – vonala is látható már a Fő tér nyugati oldalán futó járdán, a Korvin utca sarkánál pedig már közel 200 m2-járdafelületet leburkoltak az építők a héten. A gránitkövek lerakását itt, az OTP előtt kezdték és folyamatosan haladnak a volt Kazamata felé. A járdákkal együtt készülnek az úttesttől az épületek bejáratáig tartó bekötő szakaszok, és a kivitelezők megkezdték a csapadékvíz elvezetését szolgáló betonfolyóka rendszer kialakítását is, ami a téren keletkező vizeket vezeti majd el. A Bizi-Ker-ig tartó szakaszon már minden készen áll a burkolásra – itt folyik a kövek lerakása, ezen túl a kenyérboltig tartó területen pedig a betonalapot készítették el a héten, ami újabb 230 m2 felületet jelent. Ezen a területen egyébként a járda és az úttest közötti zöldfelületek helyét is kijelölték, a Szent István út felőli utolsó zöld sziget kerti szegélye is csaknem teljesen elkészült. A templom mögötti területen – a kastély felé nyitó - 10-es raszterhez tartozó terület burkolása is készen van, és itt is kijelölték a vízelvezető rendszer helyét. A betonfolyókákat egyébként a helyszínen készítik majd el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:56:10

Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 19:08:50

A Pápai Hús sonkával mond köszönetet az ESZI dolgozóinak


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:18:25

Yanfeng Kft., Hirtenberger Bt., Pápai Hús Kft. - a város legnagyobb adófizetői