Vereséggel búcsúzott az ősztől a Lombard II


2012-11-11 20:21:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vereséggel búcsúzott az ősztől a Lombard II főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 13. fordulójában a középmezőnyben tanyázó Újbuda ellen búcsúzott az őszi szezontól a Lombard II. Nagy Mihály csapata negatív szériát igyekezett megtörni, a pápaiak legutóbbi hét meccsükön képtelenek voltak nyerni. A vendégek egy sor NB I-es múlttal rendelkező játékossal érkeztek - ott volt a kezdőben például Rajnay Attila, aki négy szezont húzott le a Lombard mezében - de az újbudaiak nagyobb rutinja a játékban nem mutatkozott meg. A hazai fiatalok az egész mérkőzésen fölényben játszottak, de egyetlen helyzetet sem tudtak kidolgozni, igaz az ellenfél sem. Az 55.percben Venczel szép szerelését tévesen ítélte meg a játékvezető, a beívelés után nem tudtak felszabadítani, a kapu elé lőtt labda egy vendégjátékos kezén irányt változtatott, majd Németh a kapuba lőtt. Az egyenlítés minden erőfeszítés ellenére nem sikerült, így a Lombard II a 12. helyen fejezte be az őszi pontvadászatot.

Lombard Pápa II – Újbuda 0-1 (0-0) Gsz.: Németh

Nagy Mihály: Egyik csapat sem érdemelt győzelmet, hiszen egyetlen gólhelyzetet sem tudtak kidolgozni. A mérkőzést egy percen belüli két durva játékvezetői tévedés döntötte el.

Lombard Pápa II: Nacsa – Enyingi, Németh, Venczel, Molnár – Horváth T., Tóth, Grőber (Király) – Horváth Cs. (Baldauf), Somogyi, Páli (Kovács)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen