Marcaliban is veretlen maradt a Pápa Motax KC


2012-11-12 11:13:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Marcaliban is veretlen maradt a Pápa Motax KC főképe
Két sikeresen megvívott hazai bajnoki után az NB II-es kosárlabda bajnokság középmezőnyében tanyázó Marcali ellen folytatta a szereplést a Pápa Motax KC. A Marcali Városi Sportcsarnokban az előző mérkőzések eredményei alapján nehezebb feladat várt a pápai alakulatra, hiszen idegenben a mindig veszélyes és ponterős kosárlabdát játszó gárdával kellett szembenéznie a pápaiaknak. A vendégcsapat rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, és Henrik illetve Feigl ponterős játékának köszönhetően meglépett ellenfelétől (6:15), majd egy érthetetlen rövidzárlat következtében a vendéglátók előbb felzárkóztak majd a vezetést is átvették a negyed végére (22:18). A rövid pihenő után kezdett magára találni a PKC és 31:31-nél utol is érte ellenfelét. A félidő előtt néhány jól sikerült védekezésből gyors, eredményes támadásokat vezetett a Pápa, és a félidőben már 34:38 állt az eredményjelzőn. A második félidő kezdetén aztán robbantott a vendég alakulat, három perc leforgása alatt 13 pontos előnyt kovácsoltak össze, melyre a lelkesen, és távolról rendkívül pontosan tüzelő hazaiaknak még volt válaszuk (51:47). Ezután azonban a fiatal Horváth és Vajda percei következtek, öt perc alatt 18 pontot süllyesztve a hazai gyűrűbe. Ez már végleg megroppantotta a házigazda alakulatot, mely többször már nem volt képes visszajönni a meccsbe, a mieink 84-65 arányban megérdemelten gyűjtötték be idei harmadik győzelmüket.

Vajda Balázs: Örülök, hogy tovább folytattuk jó sorozatunkat, nehéz ellenfelet gyűrtünk le idegenben. Azonban elégedett csak a 2. félidei játékkal lehetek, kedden a SMAFC NB I-es csapata ellen több kell, de én biztos vagyok benne, hogy lesz is több. Külön öröm számomra, hogy újabb fiatal játékosunk, Meidl is pontokkal térhetett haza Pápára.

Marcali VSZSE - Pápa Motax KC 65-84
(22:18, 12:20, 13:22, 18:24)

Pápa: Fülöp 5, Horváth A. 13/3, Feigl 19/3, Ács 6, Henrik 21/9, ill. Vajda 10/6, Rédey 4, Viant 4, Perger, Meidl

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-23 20:12:41

A Katalák csapata volt ismét a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-12-16 20:54:29

A Bakonyerdő nyerte a megyei derbit


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 18:55:37

Perutz FC: Három alapember sem játszhat a Puskás ellen


PÁPA időjárás