Eredményes a Titán SE 2012-es éve


2012-11-12 17:25:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményes a Titán SE 2012-es éve főképe
Szkandereseink bár kevés versenyre jutottak el idén, mégis az egyesület két profi aranyával, összetett felnőtt aranyával, 14 amatőr nyílt aranyérmével, négy abszolút kategória aranyával, és legalább 30 érmes-, és pontszerző helyezésével egyike a legeredményesebb pápai egyesületeknek. Nagy Miklós, az egyesület alelnöke és legeredményesebb versenyzője a 2012-es esztendőben is győzelmet győzelemre halmoz, ebben az esztendőben szerezte meg 33. profi aranyérmét.
- Az országos bajnokságokon túl akkor tudnék előrelépni, ha profi világbajnokságra utazhatnék, amit sajnos egyesületem többi tagjának rovására nem fogok megtenni, hiszen egy ilyen verseny felemésztené egész éves költségvetésünket, így maradnak a közeli nemzetközi-, és országos bajnokságok. Idén a nemzetközi versenyzőkkel is megtűzdelt profi bajnokságon balkézzel és összetettben is első helyezett lettem, de gyengébbik kezemmel is dobogóra álltam, Nagy Szabolcs is jól szerepelt a januári nemzetközi versenyen, ahol többek között magyar, osztrák, szlovák és belga ellenfelek is voltak. Mostanság legfőképp mint felkészítő-edző veszek részt a munkánkban, junior és amatőr versenyzőinket készítem fel erőnlétileg és technikai tanácsokat is adok. Örömmel mondhatom, hogy vannak kifejezetten tehetséges versenyzőink, Stumf Dávid, Stumpf Ádám, Istenes Tamás, a Nigicser testvérek, illetve felnőtt amatőr kategóriában Kató László és Frum István. Bennük van lehetőség, hogy majd sok-sok edzésmunkát követően bajnokok lehessenek, és az ország vagy akár Európa legerősebb karú emberévé válhassanak. Kató László már 14-szeres amatőr első helyezett, Frum István is többszörös amatőr bajnok. Jövőre sokkal több versenyen szeretnénk részt venni, megteszünk mindent, hogy tovább gyarapodjon egyesületünk amúgy sem szegényes éremgyűjteménye.
A Titán SE versenyzői amennyiben az anyagiakat elő tudják teremteni legközelebb a fülöpszállási országos bajnokságon állnak asztalhoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel