Junior EB: Elégedett az EHF vezető


2009-08-17 19:36:47  | cikk:  | 


A vasárnapi Norvégia – Ausztria mérkőzés után az Európai Kézilabda Szövetség elnök-helyettesét, Jean Brihaul-t faggattuk a kontinensviadalon szerzett eddigi tapasztalatairól. „Teljesen elégedett vagyok az Európa-bajnokság eddigi találkozóival, ugyanez elmondható a szervezésről és a színvonalról is.” Brihaul a pápai szervezőket is elismerően méltatta: „Nagyon kellemes a pápai atmoszféra, csak pozitív jelzőkkel tudom illetni az eddig elvégzett munkát, mindenki nagyszerűen teszi a dolgát, nagyon örülök, hogy itt lehetek”
Az elnök-helyettes elmondta, hogy a torna végkimenetele egyelőre megjósolhatatlan, több csapat is esélyes az Európa-bajnoki címre, köztük van természetesen a magyar válogatott is, akik jó benyomást tettek rá Szombathelyen, a franciák elleni kétszer 30 perc során.
Koncz Sándor helyszínigazgató a nagyfokú érdeklődésnek örült, volt olyan mérkőzés, ahol 400-500 drukker is helyet foglalt, főleg a hollandok fanatizmusát emelte ki. Remélhetőleg kedden teltház lesz a magyar meccsen és mindenki maradandó élménnyel térhet haza.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet