Székesfehérváron javított a Véber legénység


2009-12-31 00:07:49  | cikk:  | 


A keddi pécsi teremtorna után szerdán is parkettre lépett NB I-es labdarúgócsapatunk, ezúttal a Videoton Oktatási Központban, a Sport&Media kupán.

Szűcsék első ízben Tatabánya alakulatával mérkőztek meg és 2-1-es győzelmet arattak. Ezt követően a házigazda Videoton került a mieink útjába, akiket 5-0-ra sikerült felülmúlni, így a Lombard begyűjtötte a tornagyőztesnek járó trófeát.

A Lombard a Szűcs, Kovács, Gyömbér, Császár, Nagy, Sipos, Mészáros, Heffler, Varga összeállításban bizonyult a legjobbnak.

A sorrend:

1. Lombard
2. Videoton
3. Tatabánya

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor