Szavazzunk, hogy pápai csapat legyen a győztes


2012-11-13 12:14:13  | cikk: Babos Petra  | 


Szavazzunk, hogy pápai csapat legyen a győztes főképe
A Nestlé Hungária Kft. a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban indította el a kiegyensúlyozott életmódot és tudatos táplálkozást oktató NUTRIKID programot, hogy ezzel aktív részt vállaljon a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben. A Munkácsy Mihály Általános Iskola 1. n osztályos tanulói is indultak ezen a megmérettetésen, s be is kerültek az alkotópályázat TOP10-es döntőjébe. A program során a diákok három 4-4 perces kisfilmet készítettek az egészséges életmód jegyében, 5-5 fős csapatokban. Varjas Judit tanító hírportálunknak elmondta, a gyerekek rendkívül lelkesen készítették el a filmeket.
- Az osztályomból három csapatot alakítottunk, az egyik csapat a tisztálkodásról, a másik a táplálkozásról, a harmadik pedig a mozgásról készített filmet a Pápa Városi Televízió segítségével. A pályázatot szakmai zsűri bírálta el, iskolánkból két csoport tovább is jutott a döntőbe.
Szavazni az alábbi oldalon Makk Marci, Ugri Füles, Makk Marcsi csapatnevekkel a "G" és a "J" pályázatra november 18. éjfélig lehet:
http://www.nutrikid.hu/szavazas/csoport-megadasa/palyazati-szavazas-film
Szavazzunk tehát a munkácsysokra, hogy egy pápai iskola lehessen a győztes!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-12 16:36:43

"Minden egyes családban vannak hősök, akikre büszkék lehetünk" - A doni katasztrófa áldozataira emlékeztek


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 20:42:38

Csodát szeretnének látni? Irány Tapolcafő!


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 03:35:15

Grőber Attila: Ez a közösség valóban közösség volt


ajánlott cikk főképe

2019-10-21 09:38:36

Átvették megbízóleveleiket a képviselők


PÁPA időjárás