Három arany, egy ezüst a Pannonia Power SE Las Vegas-i mérlege


2012-11-13 13:49:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három arany, egy ezüst a Pannonia Power SE Las Vegas-i mérlege főképe
Kiválóan sikerült a Las Vegas-i WPC Fekvenyomó-, és Erőemelő Világbajnokság a pápai Pannonia Power SE versenyzőinek. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a World Powerlifting Congress, azaz a WPC világszervezet november 6-a és 11-e között rendezte meg a világversenyt, ahol a földkerekség legjobbjai tették próbára tudásukat. Az előnevezések alapján a szervezők legalább 25 ország több mint 500 versenyzőjére számítottak, köztük volt a pápai Nagy Rita és Horváthné Balogh Piroska. Farkas Tamás a versenyt követően arról tájékoztatta honlapunkat, hogy versenyzői kiemelkedően szerepeltek, hiszen mérlegünk három arany-, és egy ezüstérem. A speciális ruha nélküli kategóriában Nagy Rita (112,5 kg) és Horváthné Balogh Piroska (125 kg) is világbajnok lett, a speciális ruhás kategóriában Horváthné Balogh Piroska 160 kilogrammos teljesítménnyel megszerezte második világbajnoki címét, Nagy Rita pedig (142,5 kg) a dobogó második fokára állhatott fel.

A pápai csapat csütörtökön érkezik haza az Egyesült Államokból, az ott szerzett élményekről és a verseny részleteiről hamarosan bővebben is beszámolunk.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés