Fotókiállításra készül a PÖNÖ


2012-11-14 17:21:18  | cikk: mo  | 


Fotókiállításra készül a PÖNÖ főképe
Beszámolókat hallgattak meg és döntöttek a következő rendezvény programjairól is a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ) mai ülésén. A Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott ülésen a képviselők elfogadták a PÖNÖ 2012. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló beszámolót, majd Keller Ludmilla elnök tájékoztatott az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulója kapcsán szervezett emlékműsorról, melyet szeptember 29-én tartott a nemzetiségi önkormányzat. Az Örmény Köztársaság kikiáltásának 21. évfordulójára szervezett megemlékezésen Szakács Izabella szavalatát követően a Hangist Trió koncertjét hallhatta a közönség, majd örmény ételek kóstolásán vehettek részt az érdeklődők. Keller Ludmilla sikeresnek értékelte a megemlékezést.
A beszámoló jóváhagyását követően a testület a következő rendezvény lebonyolításáról határozott. A képviselők megszavazták, hogy november 24-én, szombaton a Pedagógus Művelődési Házban szerveznek egy kiállítást Balabanian Arutjun fotóművész fotóiból, melyen Dr. habil Őze Sándor is beszámol Örményországban tett útjáról, élményeiről.
Az ülést követően Keller Ludmilla közmeghallgatás keretében számolt be a PÖNÖ egész éves tevékenységéről. Hangsúlyozta, minden programjukat a korábban kitűzött célok mentén valósították meg, mely nem más, mint közelebb hozni az örmény kultúrát a pápaiakhoz, megismertetni velük e nép történelmét és művészeit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 20:15:43

dretgy.hu


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 16:35:03

Húsz buszmegálló újul meg


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 09:17:44

A legfiatalabb pápaiaknak osztják a textil szájmaszkot


ajánlott cikk főképe

2020-07-30 16:23:58

A megkülönböztetésről