Gázrobbanás történt a belvárosban


2012-11-14 17:49:30  | cikk: mo  | fotó: Pápa Városi Televízi  | 


Gázrobbanás történt a belvárosban főképe
Kisebb gázrobbanás rázta meg a belváros késő délutáni nyugalmát. Zsigray Dániel tűzoltóhadnagy tájékoztatása szerint 15 óra 45 perckor egyes fokozatban riasztották a pápai tűzoltókat egy Közép utcai épülethez. A Veszprém megyei főügyeletes arról számolt be, hogy az épületben gázpalackot cseréltek, melynek szelepe hibás volt. Így a levegőbe kerülő gáz reakcióba lépett, és a helyiségben található kályha berobbant. Az esetnél személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár eléri az egymillió forintot. Zsigray Dániel elmondta, a helyiségben burkolatok és üvegfelületek sérültek.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 23:05:44

Az időseket köszöntötték a Teveli úti idősek otthonában


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 21:51:28

Dr. Kovács Zoltán: Jó és erős csapat vagyunk


ajánlott cikk főképe

2019-09-07 21:05:32

Az egyszemélyes szimfonikus zenekar


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 17:32:51

Véradóbarát Munkahely lett az MH Pápa Bázisrepülőtér


PÁPA időjárás