Gázrobbanás történt a belvárosban


2012-11-14 17:49:30  | cikk: mo  | fotó: Pápa Városi Televízi  | 


Gázrobbanás történt a belvárosban főképe
Kisebb gázrobbanás rázta meg a belváros késő délutáni nyugalmát. Zsigray Dániel tűzoltóhadnagy tájékoztatása szerint 15 óra 45 perckor egyes fokozatban riasztották a pápai tűzoltókat egy Közép utcai épülethez. A Veszprém megyei főügyeletes arról számolt be, hogy az épületben gázpalackot cseréltek, melynek szelepe hibás volt. Így a levegőbe kerülő gáz reakcióba lépett, és a helyiségben található kályha berobbant. Az esetnél személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár eléri az egymillió forintot. Zsigray Dániel elmondta, a helyiségben burkolatok és üvegfelületek sérültek.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 20:20:21

Holnaptól átmenetileg nincs parkolási díj


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 13:43:24

Kettő nyári tábort kínál a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 13:24:04

Húsvéti ajándék százezer forint értékben


ajánlott cikk főképe

2020-03-27 15:42:45

Fertőtlenítették az óvodákat