Szilveszteri ostormenetre várják a jelentkezőket


2012-11-15 20:01:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szilveszteri ostormenetre várják a jelentkezőket főképe
A Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület egy régi magyar hagyományt elevenít fel városunkban, amihez szeretettel vár mindenkit, aki szeretne csatlakozni. Régebben hagyomány volt jeles napok alkalmával az ostorral való tiszteletadás, csattogtatás. Ezzel tisztították meg a utcákat és tereket, elűzve minden rossz és ártó gondolatot. Ilyen alkalom volt a szilveszter napja is, amikor a fiatalok ostorral hangosan pattogtatva, vonultak végig a falun, biztosítva a föld és az ég között az egyensúly helyreállítását. Az egyesület az elmúlt két évben is megtartotta e régi szokást. Az idei évben szeretnének minden olyan embert bevonni, aki kedvet érez és kezelni tudja az ostort, ezzel is emelve a fényét ennek a régi hagyománynak. A jelentkezőknek két közös próbán kell megjelenni. A jelentkezés és további információ Pintér Péternél a 06-70/2444-734-es telefonszámon kapható.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?