Nagyarányban nyertek a Pápa Motax KC utánpótlásai


2012-11-16 10:13:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagyarányban nyertek a Pápa Motax KC utánpótlásai főképe
A Pápa Motax KC U-16-os és U-18-as alakulata Veszprém csapatát fogadta a Városi Sportcsarnokban. Mindkét pápai utánpótlás csapat megérdemelten vívta ki a győzelmet, bár U16-osaink messze nem csúcsformában kosárlabdáztak.
Az előzetes elvárásoknak megfelelően indult mindkét találkozó, gyorsan előnyt szerzett a PKC. Aztán a kadett csapatnál érthetetlen rövidzárlat következett be, és több pontatlanság is becsúszott a támadásokba, ami a félidei eredményen is jól látszott. Nehezen vették fel a srácok a meccs ritmusát, és ebben a periódusban sajnos két meghatározó játékos is kidőlt sérülés miatt. Azonban a nehézségek ellenére az utolsó negyedre felőrölte ellenfelét a hazai csapat és magabiztosan nyert.

Pápa Motax KC U-16 - Veszprémi UKE 65:35 (14:4, 9:8, 16:12, 26:11)
Jók: Horváth K, Szilos, Tegyi

Vajda Balázs: Gratulálok mindkét alakulatnak a győzelemhez. Sajnos fiataljaim a szezon egyik leggyengébb teljesítményével rukkoltak elő, de hozzátartozik a történethez, hogy négy meghatározó játékosunkat kellett nélkülöznünk. Reméljük a továbbiakban már elkerülnek a sérülések.

Az idősebbek gördülékenyebb meccset játszottak, ahol sokszor már-már közönségszórakoztató játékot mutattak be a rendkívül lelkesen és szívósan kosárlabdázó vendégek ellen. A végső kegyelemdöfésre itt is az utolsó negyedben került sor, ahol már csak a végső különbség volt kérdéses.

Pápa Motax KC U-18 - Veszprémi UKE 91:42 (24:15, 21:7, 19:11, 27:9)
Jók: Rozgonyi, Horváth, Molnár, Koncz

Vajda József: Ma elégedett voltam a fiúkkal! Remélem vasárnap még jobb játékot nyújtanak soproni riválisuk ellen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai