Kutyatámadás Vaszaron


2012-11-17 19:25:57  | cikk:  | 


Kutyatámadás Vaszaron főképe
Két kóbor kutya támadott meg november 6-án délután egy vaszari férfit a helyi focipálya mellett.
A sértett délutáni edzésre készítette fel a pályát. Időközben kinyitotta a pálya mellett levő „tábori” WC ajtaját, ahonnan két nagy testű kutya szabadult ki. Az állatok rögtön rátámadtak és marcangolni kezdték. Segítségkiáltását szerencsére meghallotta két közelben lakó hölgy, akik a segítségére szaladtak és elkergették az ebeket. A férfit 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították a mentők a győri kórházba. Karjain, lábain, mellkasán és a fején is megsérült a harapások következtében.
A mentők távozását követően a két kutya egy elhagyatott ingatlan udvarába mászott be a kiszakadt drótkerítésen keresztül.
A Pápai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást az ebek ismeretlen gazdájával szemben.
Kérjük a lakosságot, hogy aki a képen látható kutyák tulajdonosáról bármilyen információval rendelkezik, értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot a 06/89/313-011-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívón, illetve hívja a telefontanút az ingyenes 06/80/555-111-es telefonszámon, vagy értesítse bármelyik szolgálatot teljesítő rendőrt.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott