Öreghegyi betörőt fogtak el a pápai rendőrök


2012-11-17 19:30:29  | cikk:  | 


A pápai járőrök egy két hetes, alapos nyomozás eredményeként 2012. november 11-én elfogták azt a 20 éves férfit, aki még szeptember végén követett el két betörést a pápai Öreghegyen.
Az adatgyűjtő munkának köszönhetően hétvégén a Hódoska majorba vonultak ki a rendőrök, hogy ott felkutassák az elkövetőt. Szemfülességük sikerre vitte az akciót: a területen bujkáló és a rendőri intézkedés elől menekülni szándékozó fiatalembert elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították. A számos használati tárgyat és műszaki eszközt is eltulajdonító férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 13:32:06

Figyelmetlen volt, balesetet okozott


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 14:50:47

Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták