Sorozatban harmadszor nyert a Bakonyerdő Pápa


2012-11-18 18:11:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sorozatban harmadszor nyert a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 9.fordulójában a hetek óta jó formában lévő Bakonyerdő Pápa a tabella hatodik helyén álló SZESE Győr II ellen folytatta a menetelést. A három forduló óta tartó veretlenségi sorozatot idei utolsó hazai meccsükön sem szerették volna megtörni a hazaiak, ékes bizonyítéka volt ennek az elképzelésnek a kezdés, hiszen Róth Gáborék 3-0-s rohammal kezdtek, Körli Norbert minden lövést hárított, a vendégek mestere gyorsan időt is kért. A rövid pihenő után csak büntetőből tudtak eredményesek lenni a győriek, igaz a remek védekezés és a hatékony támadások miatt csak a mieink hátát lesték a sárga mezesek (20. perc 8-4). A győriek edzője kapuscserével próbált váratlant húzni, ám ez sem hozta meg a remélt eredményt, Reizingert ma sem tudták tartani a védők. A félidőre magabiztos, 14-6-os hazai vezetéssel vonultak a csapatok. A második játékrészt is hasonlóan jól kezdték a pápaiak, ám a félidő derekán következett a szokásos hullámvölgy – 15 perc alatt mindössze három gólt dobtak - és a Győr hétgólos hátrányát négyre faragta. Szerencsére előbb Kapcsándi Kristóf hetesből tudott eredményes lenni, majd Nagy Péter percei következtek, a hajrában három gólt szerzett, így a vendéglátók idei harmadik győzelmet ünnepelhették lelkes közönségükkel, 25-20 lett a végeredmény.

Bakonyerdő Elmax VSE – SZESE Győr II 25-20 (14-6)

Kapcsándi Zsolt: Gratulálok a csapatnak, mindenki nagyon jól teljesített ma, ismét nagyon jól működött a védekezés, Körli Norbert remek formában védett, végre Róth Gábor is régi fényében játszott, Nagy Péter jó játéka pedig külön öröm számomra. Örülök, hogy győztes meccsen mutatkozhatott be a kapuban új igazolásunk, Heizer László, és köszönjük a fantasztikus közönségünknek a biztatást.

Pápai gólszerzők:
Reizinger Szabolcs 9
Szakács Dániel 5
Nagy Péter 4
Kapcsándi Kristóf 4
Róth Gábor 2
Sarus Ferenc 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba