Össz-harcművészeti szeminárium és WAKF központi övvizsga


2012-11-19 15:12:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Össz-harcművészeti szeminárium és WAKF központi övvizsga főképe
A Marcali VSZSE Küzdősport szakosztálya a Birkózócsarnokban össz-harcművészeti szemináriumot szervezett. A rendezvényen közel ötvenen vettek részt Budapestről, Kaposvárról, Keszthelyről, Nagykanizsáról, Pápáról, Zalaegerszegről és több településről érkeztek sportolók, a harcművészet különböző stílusaiból. Képviseltette magát a kung-fu, a kyokushin karate, a kick-box, az MMA, a kobudo és természetesen a ju-jitsu. A szemináriumon Nagy Róbert (2. dan) ju-jitsu és kobudo foglalkozását Si Jo Márton László a Hong Lung Chuan Tao kung fu stílusalapító mesterének és Si Gung Kasza László kung fu mesternek szemináriuma követte. Végh János (2. dan) a philippines arnis (a rövid bottokkal vívott harc) alaptechnikáiból tanított meg mozdulatokat a résztvevőknek. Horváth Ferenc (5. dan) a kick-box vizsgaanyagból mutatott be sorozatokat ez azért is hasznos volt a sportolóknak, mert a délig tartó szemináriumot a World All-Style Kickboxing Federation 2012-ben Magyarországon megrendezett utolsó előtti központi övvizsgája követte.
- A szövetségnek minden évben kötelező szemináriumot tartani, ahol mindenki saját stílusáról tart egy előadást, jómagam ebben a szövetségben a kung-fu szakág vezetője és kick-boksz szekciójának bírója vagyok. Olyan tradicionális harcművészeti technikákat mutattam, melyek küzdelemben és önvédelemben használhatóak. A bemutatót követően a mesterekkel egyeztettünk a jövő évi tervekről, a szeminárium övvizsgával zárult - tájékoztatta honlapunkat Kasza László.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-21 11:52:11

Megyei derbit vív a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:08:25

Az utolsó utáni pillanatban egyenlített a Puskás a Perutz ellen


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt