Rajzpályázattal segítenek


2012-11-19 15:57:50  | cikk: mo  | 


Holnaptól várják azokat a gyermekrajzokat a Szivárvány Óvodában, amelyeket a dr. Péntek Árpád megbízásából az Otthon Centrum Ingatlaniroda országos hálózatának pápai csoportja által kiírt rajzpályázatra kívánnak eljuttatni a résztvevők. A vállalkozás az óvodákat támogatná a kezdeményezéssel, a nyertes óvodai csoportok között nagy összegű vásárlási utalványt sorsolnak ki, melyből a nevelési intézmények rajzeszközöket vagy éppen készségfejlesztő játékokat vásárolhatnak – adott tájékoztatást a pályázat céljairól Senye Ilona, az ingatlaniroda tanácsadója. A pályázatot minden helyi nevelési intézményben meghirdették. A rajzokon házakat, lakókörnyezetet vagy lakásokat szeretnének viszontlátni a pályázat kiírói, hiszen a kezdeményez címe is ez: „A ház, ahol élni szeretnék”. Az ingatlaniroda tanácsadói elmondták, szinte bármilyen technikával készülhetnek a gyermekalkotások, kikötés nincs, hiszen szeretnének minél több rajz közül válogatni. A lényeg, hogy a rajzok A4-es méretben készüljenek, a pályázó kizárólag óvodás lehet és a papíron szerepeljen a név, az életkor, az óvoda neve is. Senye Ilona elárulta azt is, a legjobb rajzokat kiállítják az Otthon Centrum Ingatlaniroda kirakatában, és közzé szeretnék tenni a sajtóban is.
A képeket november 20-tól várják az ingatlaniroda címére: Pápa, Fő utca 23. (Deák Ferenc utca felőli bejárat), de le lehet adni őket a Szivárvány óvoda titkárságán is (Pápa, Képző utca 3.).
A pályázat leadási határideje november 30. Eredményhirdetés december 6-án várható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:31:30

Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:22:57

Teljes fordulatszámon pörög a piac