Eredményesek voltak a Dózsa Judo SE versenyzői


2012-11-20 17:30:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményesek voltak a Dózsa Judo SE versenyzői főképe
A Dózsa József Judo Sportegyesület 2006 szeptemberében alakult, amikor is egy lelkes kis csapattal elkezdték a munkát, egy Pápa melletti kis településen. Az egyesület hat éve töretlen lelkesedéssel működik, az iskolának, a szülőknek és a tanítványoknak köszönhetően. 2009 októberében a csapat Gyarmatra, az ottani általános iskola tornatermébe tette át székhelyét, 2012-től heti két alkalommal pedig már Pápán is tartanak edzéseket az Acsády Ignác Szakképző Iskola tornatermében. A judósok legutóbb Koroncón és Győrben léptek tatamira, az eredményekről az egyesület részéről Tóth Norbert tájékoztatta hírportálunkat.
- Október végén Koroncón egy nemzetközi versenyen vettünk rész, 186 induló közül versenyzőink figyelemre méltó eredményeket értek el. Fejes Kristóf (serdülő +60 kg) és Sándor Máté (serdülő 50 kg) első helyen végzett, Tóth Balázs (diák 'D' 24 kg) második helyen fejezte be a versenyt, a dobogó harmadik fokára állhatott fel Zámolyi Laura (serdülő 57 kg) és Tóth Réka (diák 'D' 24 kg), Tóth Máté és Princz Levente (diák D 24 kg) megosztva kapott bronzérmet, Tóth Dorottya (diák 'B' 48 kg) az értékes ötödik helyen zárt. November második hétvégéjén Győrben az utánpótlásnak rendezett Széchenyi Egyetemi kupán is tatamira léptek sportolóink. A megmérettetésen Tóth Dorottya, Tóth Máté, Popovics Botond és Zámolyi Bence nyakába is aranyérem került, Zámolyi Laura, Tóth Balázs és Tóth Tamás ezüstéremmel gazdagodott, Tóth Réka és Kis-Pál Levente bronzéremmel tért haza.
Tóth Norbert hozzátette, örömteli, hogy mindkét versenyen egyesületükben nevelkedett versenybíró is közreműködött, az edzéseken pedig tovább készülnek a még előttük álló megmérettetésekre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-09-27 14:36:36

NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:14:22

Nyertek a serdülők


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:11:27

1149 gól született


PÁPA időjárás